Aa
Aa
A
A
A
Close
Avatar universal

Velkommen

Velkommen til Norsk Helseforum. Her er det bare å spørre alt dere lurer på av helsespørsmål! Ikke vær redd for å skrive noe, her er det bare å spørre :)
3 Responses
Sort by: Helpful Oldest Newest
Avatar universal
Hei!

Jeg vet akkurat hvor frustrerende det er! Bestemoren min hadde også restless legs og måtte opp å gå hver natt pga vonde bein. Én ting som hjalp litt var å massere beina hennes før hun la seg. Det beste er selvfølgelig å massere dem flere ganger om dagen! Håper dette kan være til hjelp!

Liss
Helpful - 0
Avatar universal
Hei!
Jeg har slitt med skulderplager i snart fire år nå. Skulderen låser seg, noe som fører til at også musklene i nakken spenner seg. Det går litt opp og ned, men stort sett låser det seg hvertfall én gang om dagen. Det er vanskelig å si akkurat hva det er som utløser det, men ofte kan det komme etter å ha sittet lenge stille, lest, sett på tv etc. Jeg har prøvd mye forskjellig- fysioterapaut, kiropraktor, manuell terapeut osv. uten særlig hell... Utrolig frustrerende! Jeg har hørt om andre som sliter med det samme- og det kan virke som det er mangel på effektiv behandling! Er det noen her som kjenner til behandlingsmetoder som har hjulpet? Jeg begynner å bli litt desperat!

Lars
Helpful - 0
Avatar universal
Min mor er 87 år og sliter med såkalt "restless legs". Hun må opp hver natt, ofte flere ganger, på grunn av smertene. Jeg har forsøkt å snakke med helsepersonell, men det virker som det finnes lite medisinsk kunneskap om denne lidelsen. Det er utrolig frustrerende å ikke kunne hjelpe til! Er det noen her som har noen erfaringer å dele? Enten tips for å minske smertene eller vet om noe forskning på temaet?
Helpful - 0
You must join this user group in order to participate in this discussion.
Didn't find the answer you were looking for?
Ask a question
Popular Resources
A list of national and international resources and hotlines to help connect you to needed health and medical services.
Herpes sores blister, then burst, scab and heal.
Herpes spreads by oral, vaginal and anal sex.
STIs are the most common cause of genital sores.
Condoms are the most effective way to prevent HIV and STDs.
PrEP is used by people with high risk to prevent HIV infection.